Eveniment de Brokerage – “Echipamente & Facilitati pentru Sisteme de Alimentare cu Apa si Canalizare”

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Torun – Polonia, membra a Enterprise Europe Network, organizeaza in data de 19 Mai 2010, la Bydgoszcz – Polonia, evenimentul de brokerage „Machines & Facilities for Water-Supply and Sewage Systems”, ca parte a „WOD-KAN Fair”.

Evenimentul este deschis participarii organizatiilor si intreprinderilor cu obiect de activitate in domeniul producerii sau instalarii sistemelor de alimentare cu apa si canalizare. Acestea pot participa atat la conferintele organizate in cadrul evenimentului, cat si la intalnirile de brokerage, ce vor constitui o oportunitate reala de a crea legaturi de cooperare si parteneriat, cu firme cu profil similar din intreaga Europa.

Inregistrarea la acest eveniment este deschisa pana in data de 30 aprilie 2010, conditiile de participare, precum si formularul de inscriere, putand fi consultate accesand pagina de internet a evenimentului: http://www.een.tarr.org.pl/wod-kan/en.

Pentru informatii suplimentare privind acest eveniment, puteti, de asemenea, contacta in mod direct, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Torun, la coordonatele de contact: Lidia Kroskowska — Tel: +48 (56) 657 14 52, Email: kroskowska@tarr.org.pl.