Eveniment de brokerage in domeniul energiilor regenerabile

Camera Regionala de Comert si Industrie Languedoc-Roussillon, membra a consortiului Med2Europe, partener EEN, organizeaza in perioada 3-4 mai 2010, la Perpignan – Franta, evenimentul de brokerage in domeniul energiilor regenerabile – „Pro’energy technological business meetings”.

Organizat sub sloganul „Meet your partners in Renewable Energies”, evenimentul de brokerage va oferi o oportunitate deosebita pentru reprezentantii mediului de afaceri de a identifica si crea legaturi de cooperare si parteneriat, cu firme cu profil similar din intreaga Europa.

Intalnirile de brokerage vor fi programate din timp si vor lua forma unor intrevederi de tip Business-to-Business (B2B). Acestea va vor ajuta sa intalniti mai multi potentiali parteneri, intr-un singur loc si sa le prezentati acestora oferta si cerintele dumneavoastra.

Evenimentul este deschis reprezentantilor companiilor din Romania, care activeaza in domeniul energiilor regenerabile, conditiile de participare, precum si formularul de inscriere, putand fi consultate accesand pagina de internet a evenimentului: http://www.pro-energy.eu/

Pentru informatii suplimentare privind acest eveniment, puteti, de asemenea, contacta in mod direct, reprezentantii Camerei Regionale de Comert si Industrie Languedoc-Roussillon, la coordonatele de contact: Henri Malet sau Stéphane Taliana – Tel: +334 6713 6832, Email: h.malet@languedoc-roussillon.cci.fr