Eveniment de matchmaking internațional în domeniul medical și e-sănătate

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, prin biroul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la întâlnirile bilaterale de afaceri organizate în cadrul celei de-a 13-a ediții a Conferinței Naționale în Domeniul Sănătății ”Gesundheitswirtschaft 2017”, organizată în perioada 23 – 24 mai 2017 la Rostock-Warnemünde, Germania.

Intitulată „Health2017- People and Markets in the World of Digital Health”, conferința se va desfășura pe durata a două zile și va cuprinde workshop-uri și seminarii internaționale dedicate IMM-urilor și organizațiilor cu activitate în sectorul sănătății. În cadrul acestor evenimente se va pune accentul pe aspectele care conduc la transformarea acestui sector în relație cu serviciile digitale, fiind propuse pentru discuție subiecte precum: calificarea personalului, schimburile de experiență, inovarea în rândul IMM-urilor și startup-urilor, fondurile nerambursabile și subvențiile disponibile etc.

În paralel cu seminariile și workshop-urile mai sus prezentate, evenimentul va include și sesiuni de întâlniri bilaterale de afaceri, organizate de Enterprise Europe Network. Scopul întâlnirilor bilaterale de afaceri este de a oferi firmelor interesate din Regiunea Centru posibilitatea de a stabili relaţii economice și de afaceri cu parteneri internaționali din domeniu, realizarea de schimburi de experiență pe marginea unor exemple de bune practici și însușirea know–how-ului rezultat din implementarea unor proiecte inovatoare în aceste domenii, precum şi găsirea unor modalităţi de cooperare în viitor. Participarea companiilor la aceste întâlniri este gratuită.

Companiile din regiunea Centru interesate să participe la aceste evenimente, precum si furnizorii de servicii suport pentru inovare si antreprenoriat, sunt invitați să se înscrie pe platforma evenimentului de brokeraj, prin completarea unui succint profil de colaborare.
Termen de înscriere: 22 mai 2017.

Pentru informații suplimentare și asistență în procesul de înregistrare, vă rugăm să contactați biroul Enterprise Europe Network din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, la următoarele coordonate: Gabriela Țârău, gabriela.tarau@adrcentru.ro, tel. 0358401276, interior 466.