Eveniment International de Brokerage dedicat energiei regenerabile

Cu ocazia Targului International ENERGOEXPO, dedicat energiei regenerabile si care se va desfasura in perioada 27-29 septembrie 2011, la Debrecen, in Ungaria, Enterprise Europe Network va organiza un eveniment de brokeraj adresat firmelor din domeniu. Initiativa apartine Camerei de Comert si Industrie Hajdú-Bihar al carui partener este si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, atat in cadrul Enterprise Europe Network cat si in cadrul Grupului Sectorial „Intelligent Energy” al retelei, marca pe care o poarta si prezentul eveniment.

Evenimentul de brokerage programat pentru data de 28 septembrie 2011 reprezinta o ocazie importanta pentru firmele care activeaza in sectorul energiei regenerabile de a gasi noi parteneri de afaceri, noi piete de desfacere sau de a incheia parteneriate de colaborare cu firme similare din Europa. Potrivit organizatorilor, la acest eveniment sunt asteptate sa participe firme din Ungaria, Ucraina, Polonia, Germania si Romania.

Inregistrarea in cadrul evenimentului se poate realiza pana in data de 09 septembrie 2011, iar selectarea firmelor care prezinta interes pentru dumneavoastra si cu care doriti sa stabiliti intalniri bilaterale poate fi realizata pana pe 20 septembrie 2011. Ca urmare a acestor programari, inainte cu cateva zile de inceperea evenimentului veti primi programul intalnirilor la care veti participa si care cuprinde ora, locatia si partenerul intalnirii. Taxa de participare in cadrul evenimentului este de 5 Euro, iar limba in care se vor derula intalnirile poate fi aleasa de participanti (maghiara, engleza, germana, franceza). Mai multe informatii despre eveniment puteti gasi pe site-ul CCI Hajdú-Bihar: www.hbkik.hu .

Pentru informatii suplimentare privind acest eveniment si pentru a primi formularul pentru inregistrare, va rugam sa ne contactati la coordonatele de contact: Tel: 0358 – 401.276, Fax: 0258 – 818.613, E-mail: office@adrcentru.ro .