Eveniment International de Matchmaking dedicat industriei hoteliere si gastronomice

Evenimentele de matchmaking reprezinta pentru o intreprindere una dintre modalitatile rapide si simple de a intalni potentiali parteneri de cooperare in vederea dezvoltarii propriei afaceri. Evenimentul International de Matchmaking destinat industriei hoteliere si gastronomice va fi organizat in cadrul expozitiei internationale de profil HOVENTA 2011, pe 13 octombrie 2011, la Budapesta. Acesta este organizat sub egida Enterprise Europe Network si a fost initiat de Camera de Comert si Industrie Győr-Moson-Sopron in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Pécs-Baranya, iar Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru reprezinta partenerul roman al evenimentului.

HOVENTA este singura expozitie internationala destinata industriei hoteliere si gastronomice si care este organizata in Ungaria. Aceasta se afla la cea de-a 30-a editie si se desfasoara in perioada 11-14 octombrie 2011. Evenimentul de matchmaking va fi organizat in cea de-a treia zi a expozitiei (13 octombrie) si se adreseaza IMM-urilor (producatori, instalatori, distribuitori, utilizatori finali, contractanti si furnizori de servicii) si start-up-urilor din industria hoteliera si gastronomica, care beneficiaza de oportunitatea de a se programa in cadrul unor intalniri bilaterale cu potentiali parteneri straini de afaceri in vederea stabilirii unor colaborari de afaceri sau a unor parteneriate tehnologice.

Participarea in cadrul evenimentului de matchmaking va ofera o serie de avantaje precum cunoasterea unui numar mare de operatori din industria hoteliera si gastronomica, facilitarea contactului cu potentiali parteneri de afaceri si/sau tehnologie, promovarea proprie ca un potential partener de afaceri, analiza pietei interne si externe, a cererii si a ofertei, care pot ajuta la formarea strategiei companiei sau a planului de afaceri, culegerea, pe parcursul negocierilor, de idei noi si inovatoare pentru activitatea firmei.

Inregistrarea in cadrul evenimentului se poate realiza pana in data de 23 septembrie 2011, iar selectarea firmelor straine pentru organizarea intalnirilor bilaterale se poate realiza pana la data de 4 octombrie 2011. Taxa de participare in cadrul evenimentului este de 40 Euro si include accesul in cadrul expozitiei HOVENTA 2011, promovarea profilului firmei si gustari. Firmele care doresc sa participe la evenimentul de matchmaking si detin stand in cadrul expozitiei HOVENTA 2011, vor fi scutite de aceasta taxa de participare.

Pentru informatii suplimentare privind acest eveniment si pentru a primi formularul pentru inregistrare, va rugam sa ne contactați la coordonatele de contact: Tel: 0358 – 401.276, Fax: 0258 – 818.613, E-mail: office@adrcentru.ro.