ExpoWood 2019 – Târg Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, alaturi de SC IMAGELINE SRL, vă invită să participați în perioada 11 – 13 aprilie 2019, la Centrul de evenimente „Lux Divina” din Brașov, la cea de a XVIII-a ediție a Târgului Internațional ExpoWood. Târgul internațional de echipamente și tehnologii profesionale este dedicat industriei prelucrării lemnului și este susținut de Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea europeană de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor.

Participanții sunt invitați să interacționeze în cadrul atelierelor tematice ce se vor desfășura pe perioada târgului, în aceeași locație. Acestea vor avea atât o parte practică cât și teoretică, fiind focusate pe 5 teme de discuții: finisare, design, ferestre, ecologie și antreprenoriat.

Scopul atelierelor tematice este de a sprijini noii antreprenori, cei care au avut curaj să viseze și care au căutat surse de finanțare pentru a realiza proiectul în care au încredere de reușită, pornind astfel pe calea afacerilor competitive. Vor fi prezentate studii de caz ale câștigătorilor de proiecte înscrise în Start-up Nation, surse de finanțare, inițiative de sprijin, modalități de gestionare a managementului, tehnologii pentru valorificarea energetică a deșeurilor, detalii despre prelucrarea ferestrelor, tendințe actuale în domeniu și modalități de promovare a produselor.

Agenda târgului poate fi consultată pe website-ul http://www.expowood.ro , cu mențiunea că aceasta va fi actualizată în permanență pe măsura ce vor fi primite confirmări din partea vorbitorilor invitați.

Pentru informații suplimentare vă invităm să contactați Serviciul Cooperare Externă/Dezvoltare Programe, Proiecte Regionale, persoane de contact:
Emil Toma, e-mail: emil.toma@adrcentru.ro, tel. 0358 401 276, Int. 465;
Andreea Potinteu, e-mail: andreea.potinteu@adrcentru.ro, tel: 0358 401 276, Int. 462.

Documente

N