EXPOWOOD Brașov: Târg în domeniul Industriei Mobilei, Prelucrare Lemnului și Exploatare Forestieră

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de partener principal, vă invită să participați la cea de a XV-a ediție a Târgului Internațional de Industria Mobilei, Prelucrare a Lemnului și Exploatare Forestieră, EXPOWOOD 2016.

În numai patru săptămâni de la înscriere, un număr de 58 de firme, reprezentând 174 de branduri internaționale, și-au anunțat participarea la ediția a XV-a a târgului EXPOWOOD 2016, solicitând un spațiu expozițional.

Târgul va găzdui reprezentanțe ale celor mai mari producători internaționali, cum sunt: SCM, Biesse, Cefla, Milesi, Casolin, Masterwood din Italia; Homag, Weinig, Martin, Holz Her, Kahl, Festool,Weimann, Noe din Germania; Posch, Mus Max, Hasse, Bernardo din Austria; John Deere, Wood Mizer, Graco din SUA cât și multe altele. Printre mărcile românești cele mai de succes prezente în cadrul târgului, veți putea întâlni: Sanu, TAF, Kraker, Linker și Sudokord.

În cadrul târgului EXPOWOOD, la fel ca și în cadrul târgului Ligna Hanovra 2015, un loc important îl vor avea standurile care promovează energia din lemn. Astfel, vor fi prezentate mai multe tehnologii de producere de peleți, bricheți, biomasă, tocătură și lemn de foc.

În cadrul târgului veți putea întâlni:

  • Demonstrații practice pe mașini și utilaje pentru prelucrare primară și secundară a lemnului, precum și a exploatării forestiere;
  • Mașini cu comandă numerică, tehnologie pentru prelucrare panouri, tehnologie pentru lemn masiv, dispozitive de ridicare, manipulare și alimentare, uscătoare, gatere, tractoare forestiere, consumabile și accesorii;
  • Oferte promoționale, tombolă, seminarii, consultanță FSC, posibilități de finanțare, securitatea muncii, software pentru case de lemn, software de proiectare mobilier și amenajări interioare.

Toate acestea sunt doar câteva oferte excepționale pentru a întregi motivația vizitatorului profesionist deschis la noutăți și cu dorință continuă de perfecționare.

Nu ratați ocazia! Vizitați EXPOWOOD 2016!
http://www.expowood.ro/