Conferință și întâlniri de afaceri online dedicate femeilor antreprenor | 6 – 30 noiembrie 2023

International Women’s Entrepreneurial Challenge – Conferință internațională și eveniment de afaceri dedicate comunității de femei antreprenor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de punct local de contact Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea de sprijin pentru afaceri și inovare, aduce în atenția comunității de femei antreprenor, oportunitatea de a participa, exclusiv online, la un eveniment internațional de afaceri organizat în contextul  International Women’s Entrepreneurial Challenge (IWEC)” care va avea loc în perioada 6 – 30 noiembrie 2023.

Evenimentul de afaceri va fi organizat online ca parte a Conferinței International Women’s Entrepreneurial Challenge (IWEC – Ediția nr. 16, Torino 5-7 noiembrie 2023) și reprezintă o oportunitate reală pentru discuții, socializare, identificarea de parteneri pentru afaceri sau pentru proiecte comune, împărtășirea de idei și bune practici. Evenimentul va aborda două teme de mare actualitate: sustenabilitatea și digitalizarea, provocări cu care se confruntă companiile din întreaga lume. Totodată acesta va asigura cadrul pentru organizarea de întâlniri de afaceri de tip B2B și discuții cu reprezentanții unei comunități importante de femei antreprenor.

Astfel, invităm antreprenorii interesați să participe la întâlnirile bilaterale de afaceri care vor fi organizate în contextul conferinței ”International Women’s Entrepreneurial Challenge (IWEC)” să se înscrie accesând următorul link https://iwec-turin-2023.b2match.io/home. Detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile, de asemenea, pe pagina de internet a evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea poate fi făcută pe toată perioada desfășurării evenimentului.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu informații suplimentare privind acest eveniment, sprijin pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Dumitrița Burduf, E-mail: dumitrita.burduf[at]adrcentru.ro.