A apărut un Manual gratuit pentru antreprenorii din mediul digital

S-a publicat manualul pentru antreprenorii digitali, o resursă valoroasă pentru cei care caută eficiență sporită prin tehnologia cloud, în cadrul proiectului ‘Antreprenorii digitali conduc afaceri electronice’, cunoscut și sub numele de e-Entrepreneur.

ADR CENTRU în calitate de partener Enterprise Europe Network vă aduce la cunoștință lansarea manualului pentru antreprenorii digitali, o resursă valoroasă pentru cei care caută eficiență sporită prin tehnologia cloud. Manualul a fost întocmit și publicat de partenerii proiectului e-Entrepreneur: SC Edufor SRL, Training Europe Association and Management, Gestión Estratégica e Innovación SL, SYNTHESIS Center for Research and Education, Association de Gestion des Fonds Européen, CBE Sud Luberon. Acesta este disponibil pentru descărcare, în mod gratuit, oferind informații și îndrumări în mai multe limbi, inclusiv engleză, franceză, spaniolă, greacă și română.

Acest manual a fost publicat ca rezultat al proiectului ‘Antreprenorii digitali conduc afaceri electronice’, cunoscut și sub numele de e-Entrepreneur. Această inițiativă s-a concentrat pe adresarea nevoii cruciale de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) prin dotarea antreprenorilor cu cunoștințele și abilitățile digitale esențiale necesare în era digitalizată de astăzi. Într-o epocă în care totul devine tot mai digitalizat, computerele în cloud și soluțiile software joacă un rol crucial în operațiunile de afaceri. Acest lucru le permite să se concentreze pe activitățile de bază ale afacerii lor fără a fi nevoie de o expertiză tehnică extensivă sau investiții în infrastructură fizică. Acest manual servește ca un ghid pentru a ajuta antreprenorii să integreze tehnologia în cloud în operațiunile lor de afaceri, contribuind în cele din urmă la succesul lor în peisajul digital în evoluție rapidă.

Manualul este o resursă valoroasă pentru antreprenorii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile digitale și să navigheze în provocările unui mediu de afaceri digitalizat. Acesta este împărțit in 3 părți:

Partea 1 – Introducere care clarifică conținutul manualului, în ceea ce privește competențele abordate, tipul de software descris în continuare, termenul utilizat, licența manualului, linkurile utilizate și prețurile software-ului.

Partea 2 – identificarea și descrierea SOFTWARE-UL CLOUD PUBLIC care poate fi utilizat de antreprenori pentru afacerea lor.

Partea 3 – identificarea și descrierea SOFTWARE-UL CLOUD PRIVAT, mai precis software-ul gratuit și open source care poate fi instalat pe serverele proprii și utilizat de antreprenori pentru afacerea lor.

Manualul este disponibil pentru consultare și descărcare pe site-ul proiectului la următorul link: https://e-entrepreneur-erasmus.eu/project-results/handbook-for-digital-entrepreneurs/.

Sprijin și asistență: pentru mai multe informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistență și informații suplimentare la coordonatele de contact: daniela.breazu[at]adrcentru.ro, persoană de contact: Daniela Breazu.