MBM Tourism Prague 2023: Eveniment de afaceri în domeniul turismului, organizat în perioada 16-17 martie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de organizație membră a Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea de sprijin pentru afaceri și inovare – aduce în atenția antreprenorilor din domeniul turismului, oportunitatea de a participa la întâlnirile de afaceri organizate în cadrul evenimentul de matchmaking MBM Tourism Prague 2023, care se va desfășura în perioada 16-17 martie 2023. Participând la această manifestare, companiile din turism au ocazia să-și găsească parteneri de afaceri sau noi oportunități de investiții.

MBM Tourism Prague 2023 va fi organizat cu sprijinul Enterprise Europe Network, rețeaua europeană care sprijină companiile și antreprenorii să se dezvolte și să inoveze la nivel internațional, cu servicii dedicate dezvoltării afacerilor. Enterprise Europe Network este activă în peste 60 de țări și operează prin intermediul a 600 de organizații partenere locale.

Evenimentul de matchmaking se va desfășura pe perioada a două zile și va facilita organizarea de întâlniri de afaceri de tip B2B și discuții cu scopul de a sprijini încheierea de parteneriate comerciale, găsirea de parteneri pentru proiecte comune, explorarea de noi piețe, precum și schimbul de cunoștințe și idei.

Evenimentul se adresează companiilor care activează în următoarele domenii:

  • Agenții de turism și tur operatori
  • Cazare si catering
  • SPA & wellness, turism medical
  • Transport și mobilitate durabilă
  • Soluții digitale pentru turism
  • Servicii de sprijin pentru turism
  • Patrimoniu cultural, renovări și restaurări
  • Turism și patrimoniului cultural

Companiile active în domeniile precizate anterior, interesate să participe la întâlnirile de afaceri de tip B2B care vor avea loc în contextul evenimentului MBM Tourism Prague 2023 sunt invitate să se înscrie accesând pagina de internet a evenimentului. Detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile de asemenea pe pagina de internet a evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea poate fi făcută accesând https://mbm-tourism-prague-2023.b2match.io/  până cel târziu în 6 martie 2023. Programul evenimentului va include întâlniri online în prima zi a evenimentului, 16 martie 2023, și întâlniri on-site (PVA Expo – Praga) în cea de a doua zi, respectiv 17 martie 2023.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu informații suplimentare privind acest eveniment, sprijin pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Dumitrița Burduf, E-mail: dumitrita.burduf[at]adrcentru.ro.