Misiune economica in Austria pentru companiile din domeniul bioenergiei

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, va organiza in data de 15 octombrie 2012 o misiune economica in Austria avand ca obiectiv facilitarea dezvoltarii de relatii parteneriale intre IMM-urile din regiunile Centru (Romania) si Styria (Austria) cu activitate in domeniul bioenergiei.

Actiunea este organizata in parteneriat SFG – Steirische Wirtschaftsförderungsgesellschaft mbH, organizatie membra a Enterprise Europe Network.

Companiile din Regiunea Centru vor avea posibilitatea sa poarte discutii face2face cu reprezentantii clusterului ECO World Styria (ce cuprinde peste 200 de companii si centre de cercetare cu activitate in domeniul tehnologiilor verzi si curate) si ai companiei Komptech (lider european in domeniul furnizarii de tehnologii pentru valorificarea biomasei).

Companiile din Regiunea Centru interesate sa dezvolte afaceri in domeniul valorificarii biomasei pentru producerea de energie sunt invitate sa contacteze Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru pentru a fi incluse in delegatia de companii care vor participa la aceasta misiune economica.

Pentru informatii suplimentare privind aceasta misiune economica va rugam sa ne contactati prin e-mail: office@adrcentru.ro, sau telefonic: 0358-401.276, interior: 422, persoana de contact Andreea Potinteu