Misiune economica in Regiunea Centru

In data de 27 Aprilie, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, impreuna cu alti 5 parteneri din cadrul retelei Enterprise Europe Network si Asociatia Intreprinderilor Mici si Mijlocii Covasna vor fi gazda unei misiuni economice din Ungaria organizata in Regiunea Centru, la Sfantu Gheorghe, in cadrul evenimentului “Impreuna suntem puternici. Cluster”.

Agenda evenimentului include o conferinta ce se va desfasura incepand cu ora 10 sub organizarea ASIMCOV: „Impreuna suntem puternici. Cluster”. La finalul conferintei, incepand cu ora 14:00, vor fi organizate intalniri bilaterale de afaceri intre firmele din Ungaria participante la misiunea economica si firme din Regiunea Centru care isi desfasoara activitatea in domenii similare sau care sunt interesate de realizarea unor parteneriate de afaceri cu acestea.

Misiunea economica va fi formata din 17 firme din mai multe regiuni ale Ungariei, specializate in domenii precum energie regenerabila, silvicultura si industria lemnului, agricultura si industrie alimentara, tipografie-design, textile si constructii. Reprezentantii acestor firme doresc sa identifice potentiali parteneri de afaceri din Romania pentru stabilirea unor colaborari si parteneriate.

Atat conferinta cat si intalnirile bilaterale de afaceri vor fi organizate in data de 27 aprilie 2012 la sediul Incubatorului de Afaceri din Sfantu Gheorghe, str. Presei nr. 4.

Pentru informatii suplimentare privind acest eveniment va rugam sa ne contactati prin e-mail: office@adrcentru.ro, andreea.potinteu@adrcentru.ro sau telefonic: 0358-401.276, interior: 422, persoana de contact Andreea Potinteu.

Documente

Misiune economica