Misiune economica: “Transilvania intalneste Estul Germaniei: Descopera oportunitatile de afaceri!”

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru va organiza, in perioada 13-14 aprilie 2016, o noua misiune economica la care participa companii si organizatii din patru landuri din Estul Germaniei: Landul Brandenburg, Landl Berlin, Landul Turingia si Landul Saxonia-Anhalt.

Misiunea economica este organizata in cadrul retelei Enterprise Europe Network, prin organizatiile sale din Regiunea Centru (ADR Centru și Camera de Comerț și industrie Brașov), in parteneriat cu Germany Trade and Invest si Camera de Comert din Tirgu Mures are scopul de a facilita realizarea de contacte si stabilirea de parteneriate de afaceri intre companiile straine participante si firme din Transilvania dar si realizarea de schimburi de experienta cu organizatii din domenii similare.

Domeniile de activitate pe care se axeaza intalnirile dintre companii sunt: industria lemnului și silvicultură, formare profesională și plasarea forței de muncă, inginerie și proiectare, logistică, IT și software, industria chimică și vopseluri etc.

Intalnirile cu oamenii de afaceri si organizatiile din Germania vor avea loc in perioada 13-14 aprilie 2016 in localitatile Tirgu Mures si Brasov, dupa cum urmeaza:
• Târgu Mureș, Grand Hotel, Piața Victoriei nr. 28-30, jud. Mureș, în data de 13 aprilie 2016 începând cu ora 13.
• Brașov, Hotel ARO PALACE, Blvd. Eroilor, nr. 27, jud. Brașov, în data de 14 aprilie 2016 începând cu ora 13.

Intalnirile cu firmele straine pot fi programate prin completarea formularului de inregistrare la misiunea economica. Informatii despre firmele germane participante se gasesc in brosura de prezentare a evenimentului.

Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati la coordonatele: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru:
• Emil Toma | emil.toma@adrcentru.ro | Tel: 0358 401 276 – Int. 465
• Andreea Potinteu | andreea.potinteu@adrcentru.ro | Tel: 0358 401 276 – Int. 462

Formular de inregistrare: http://goo.gl/forms/kYyfhdIUB6