Newsletter

Proiectul CHESTNUT propune o abordare integrată a mobilității de la nivelul Zonei Urbane Funcționale Alba Iulia (ZUF Alba Iulia), optimizarea procesului de planificare a serviciilor de transport public și asigurarea unor alternative de transport confortabile, sigure și ecologice atât pentru locuitorii Municipiului Alba Iulia cât și ai celorlalte șapte localități de la nivelul ZUF (Cricău, Ighiu, Ciugud, Galda de Jos, Sântimbru, Întregalde și Mihalț).

Informații privind activitatea desfășurată de partenerii proiectului găsiți în buletinele informative de mai jos. Materialele integrale sunt disponibile în limba engleză.

  • Buletin informativ 1 – Prezentarea proiectului CHESTNUT și a zonelor urbane funcționale urbane implicate în implementarea proiectului. Activități propuse pentru dezvoltarea durabilă a mobilității în regiunea Dunării.
  • Buletin informativ 2 – Soluții pentru reducerea traficului motorizat în zonele urbane.
  • Buletin informativ 3 –  Mobilitatea urbană în Regiunea Dunării – partenerii proiectului sunt pe calea cea bună însă mai e mult de lucru până la atingerea rezultatelor scontate.