Oportunitate de cooperare internațională în afaceri pentru companiile producătoare de vinuri

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, prin biroul Enterprise Europe Network, vă invită să participați în perioada 19-21 octombrie 2017 la evenimentul de afaceri „In Douro Wine Export Business”, care va avea loc la Vila Real, în Portugalia. Evenimentul este dedicat companiilor producătoare și importatoare de vinuri şi va fi organizat de NERVIR Business Association în colaborare cu Aicep Portugal Global – Trade and Investment Agency.

Plasată în contextul „Soul Wine events 2016/2017”, întâlnirea de afaceri este parte dintr-o serie de evenimente dedicate exclusiv companiilor producătoare şi importatoare de vinuri. Companiile prezente la eveniment vor avea posibilitatea de a participa la întâlniri de afaceri cu alte companii din sector, de a identifica noi parteneri de afaceri de la nivel internaţional sau de a contracta noi produse pentru a-şi îmbunătăţi portofoliul şi pentru a accesa noi pieţe.

Participanţii la eveniment vor fi selectaţi de către organizatorul principal, NERVIR Business Association, pe baza formularelor de înregistrare primite. Pentru participanții selectați, NERVIR Business Association va asigura costurile cu transportul, transferul, cazarea şi mesele pe perioada evenimentului, la nivel de un reprezentant/companie selectată.

Companiile care doresc să participe la acest eveniment sunt invitate să ne contacteze pentru a le facilita înscrierea. Termenul de înscriere la eveniment este 30 septembrie 2017.

Pentru mai multe informații vă invităm să consultați invitația atașată.

Pentru informații suplimentare legate de acest eveniment, dar și pentru sprijin în înregistrarea la întâlnirile de afaceri, vă rugăm să ne contactați la următoarele coordonate: Dumitrița Burduf, dumitrita.burduf@adrcentru.ro, tel. 0358401276, interior 464.