Oportunități de Afaceri Globale în Costa Rica 2024

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați la un eveniment dedicat IMM-urilor, organizat în Costa Rica și care constă în întâlniri de afaceri și networking pentru importatori și exportatori din diverse domenii.

În calitate de punct local de contact al Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă supune atenției o inițiativă de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor în afara granițelor continentului european. Această inițiativă aparține Agenției Guvernamentale de Promovare a Comerțului Exterior din Costa Rica care își propune să promoveze dezvoltarea afacerilor și investițiile, într-un mod inovator și eficient.

BTM 2024 se va desfășura pe 11-12 septembrie 2024 în Costa Rica și reprezintă cel mai important eveniment de afaceri din America Centrală. Evenimentul reunește peste 350 de importatori și 500 de exportatori, axându-se pe promovarea produselor de export din Costa Rica prin sustenabilitate, inovație și incluziune.

Oferte ale Evenimentului:

  • Întâlniri de Afaceri 1:1: Întâlniri față în față sau virtuale pentru discuții și conexiuni de afaceri.
  • Showcase Virtual și Fizic: Platforma Buyfromcostarica.com și showcase-ul fizic la Centrul de Convenții oferă expunere produselor costaricane.
  • Activități de Networking: Evenimente de networking pentru facilitarea colaborărilor.
  • Vizite la Companii Exportatoare: Vizite pentru a obține informații directe despre operațiunile și ofertele companiilor locale.

Beneficii pentru Participanți:

  • Sprijin Complet: Asistență logistică, cazare, transferuri și mese.
  • Însoțire Personală: Fiecare participant este însoțit pentru o experiență productivă.
  • Ghidare pentru Pregătire și Urmărire: Instrucțiuni detaliate pentru maximizarea oportunităților și menținerea conexiunilor.
  • Calitate și Diversitate: Exporturile Costa Rica sunt renumite pentru calitatea și diversitatea lor.

BTM 2024 este o oportunitate majoră de afaceri pentru a explora noi piețe, pentru a-și extinde rețelele și stabili parteneriate durabile cu ajutorul unei structuri bine organizate și suport complet.

Mai multe detalii și link-ul de înregistrare îl găsiți aici: https://btmcr.com/?lang=en

Sprijin și asistență: Echipa Enterprise Europe Network din cadrul ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistență. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu[at]adrcentru.ro.