Oportunități pentru dezvoltarea turismului și a medicinei preventive și recuperatorii

Invitație la evenimentul Oportunități pentru dezvoltarea de politici și soluții inovatoare în domeniile de specializare inteligentă turism și medicină preventivă și recuperatorie organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru și Iceberg+  la Brașov în 27.09.2022

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru și Iceberg+ au plăcerea de a vă invita să participați la un eveniment ce își propune să dezbată oportunitățile existente în dezvoltarea de soluții inovatoare în domeniile de specializare inteligentă turism și medicină preventivă și recuperatorie. Totodată vor fi prezentate bune practici și modele de succes implementate cu sprijinul finanțărilor Europene sau naționale în cele două domenii.

Evenimentul va avea loc marți, 27 septembrie 2022, la Brașov, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri (CATTIA), sala Amfiteatru. Prima parte a evenimentului va fi dedicată prezentării contextului și evoluției la nivel regional a celor două sectoare de specializare inteligentă – turism și sănătate, cu accent pe balneologie și turism balnear, precum și a modului în care pandemia Covid 19 a afectat activitatea companiilor din aceste domenii. În a doua parte a evenimentului dorim să prezentăm inițiative de îmbunătățire a politicilor naționale/ regionale în domeniul turismului și sănătății și oportunitățile de finanțare pentru cercetare-dezvoltare-inovare și investiții, în perioada 2021-2027. Acest eveniment reprezintă unul dintre rezultatele sinergiei dintre 2 proiecte implementate de ADR Centru și finanțate prin programe ale Comisiei Europene: InnovaSPASoluții medicale inovatoare pentru regiunile cu stațiuni balneare” și BISNet Transylvania – “Servicii în sprijinul digitalizării afacerilor, inovației și rezilienței”. Mai jos regăsiți Agenda evenimetului.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră și/sau a reprezentanților dumneavoastră până joi, 22 septembrie 2022, completând următorul formular de înregistrare.

Sprijin și asistență: Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la coordonatele de contact: 0358-401.276, interior 481, email andreea.potinteu@adrcentru.ro, persoană de contact Andreea Potinteu, Șef Serviciu, Serviciul Sprijinirea Mediului de Afaceri și Promovare Investiții.