Participă la cea de-a doua ediție a evenimentului „Transformare Industrială prin Transfer Tehnologic”, organizat la Brașov pe 21 noiembrie 2018

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, alături de Iceberg Consulting SRL, vă invită la cea de-a doua ediție a evenimentului „Transformare Industrială prin Transfer Tehnologic”, organizat pe 21 noiembrie 2018 la Hotel Kronwell, Brașov, începând cu orele 09.30. Organizat sub egida Enterprise Europe Network, evenimentul încearcă să ofere o perspectivă asupra politicilor europene, naționale și regionale, actuale și viitoare, ce influențează, provoacă sau susțin adoptarea de noi tehnologii, inovarea și transformarea digitală.

Pe parcursul evenimentului vor fi prezentate politicile publice destinate transformării digitale, vor fi analizate perspectivele pentru transformarea digitală în perioada 2019-2020 precum și tendințele manifestate în acest sector. Experții prezenți în cadrul evenimentului vor încerca să explice auditoriului ce înseamnă Industria 4.0, care sunt tehnologiile emergente și cum trebuie să ne pregătim pentru această nouă realitate industrială. Totodată, reprezentanții Enterprise Europe Network vor trece în revistă cei 10 ani în care au oferit servicii gratuite de sprijin pentru afaceri și inovare în Regiunea Centru. În partea a doua a zilei vor fi organizate două ateliere de lucru în cadrul cărora se va analiza rolul hub-urilor digitale pentru inovare în ecosistemele regionale precum și importanța procesului de transformare digitala și a Industriei 4.0. Mai multe informații se regăsesc pe site-ul evenimentului: http://i4t.iceberg.ro/ .

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită însă locurile disponibile sunt limitate, prin urmare vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră cât mai curând. Pentru informații suplimentare și pentru confirmarea participării, ne puteți contacta la coordonatele de contact:

Andreea Potinteu
Șef Serviciu, Serviciul Cooperare Externă/ Dezvoltare Programe, Proiecte Regionale
Tel. 0358-401.276, int. 462
E-mail: andreea.potinteu@adrcentru.ro

Documente

N