Participă la Digital Talks: IT and Automotive, eveniment organizat la Sibiu pe 14 noiembrie 2018

Cluj IT Cluster și Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu organizează „Digital Talks: IT and Automotive” în vederea facilitării conexiunilor de afaceri cros-industriale, cu focus pe colaborarea industriilor IT și automotive. Evenimentul este găzduit de Centrul de Reuniune Academică al Universității “Lucian Blaga”, situat pe Str. Banatului nr. 6, Sibiu, cu începere de la orele 10.00.

Pe parcursul evenimentului va fi analizată necesitatea transformării digitale a industriei în raport cu evoluțiile globale, va fi dezbatută orientarea sectorului automotive înspre Industria 4.0 și va fi evidențiat rolul digitalizării în producția Lean din sectorul automotive: perspectiva ingineriei orientate pe modele. După încheierea sesiunii de prezentări va avea loc o dezbatere de tip panel privind identificarea nevoilor de digitalizare a firmelor din sectorul automotive, identificarea urgențelor/punctelor critice, fundamentarea unor modele de colaborare/parteneriat/afaceri între sectoarele IT- Automotive. În partea a doua a zilei va fi organizată o sesiune de întâlniri bilaterale de afaceri între companiile prezente din cele două sectoare.

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită însă locurile disponibile sunt limitate, prin urmare vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră cât mai curând. Pentru informații suplimentare și pentru confirmarea participării, ne puteți contacta la coordonatele de contact:

Andreea Potinteu
Expert programe, Serviciul Cooperare Externă/ Dezvoltare Programe, Proiecte Regionale
Tel. 0358-401.276, int. 462
E-mail: andreea.potinteu@adrcentru.ro