SONDAJ adresat întreprinderilor privind o nouă legislație europeană în domeniul peleților din plastic

 Sunteți o întreprindere care activează în domeniul materialelor plastice? ADR Centru, prin biroul Enterprise Europe Network, vă invită să vă exprimați opinia cu privire la impactul unei noi legislații europene asupra activității dumneavoastră, prin completarea unui chestionar online, o consultare publică lansată de Comisia Europeană privind o nouă legislație europeană în domeniul peleților din plastic.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, prin biroul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la o consultare publică lansată de Comisia Europeană privind noua legislație europeană în domeniul peleților din plastic. Aceasta impune tuturor întreprinderilor care produc, manipulează, prelucrează, transportă și depozitează peleți din plastic în Uniunea Europeană să adopte bune practici pentru a preveni, a limita și a reduce deșeurile de peleți din plastic în mediul înconjurător (sol, apă, aer).

Comisia Europeană își propune ca prin intermediul acestui chestionar să înțeleagă mai bine posibilul impact al unei noi legislații europene în domeniul peleților din plastic asupra întreprinderilor, în special asupra microîntreprinderilor și a întreprinderilor mici.

Consultarea se adresează NUMAI întreprinderilor care activează în domeniul materialelor plastice și care își au sediul în Uniunea Europeană.

Astfel, invităm întreprinderile interesate să transmită Comisiei Europene opinia privind o nouă legislație în domeniul peleților din plastic. Implicarea este posibilă prin completarea unui CHESTIONAR online. Termenul limită pentru completarea chestionarului este 22.02.2022.

Pentru informații suplimentare privind acest sondaj sau serviciile oferite de biroul Enterprise Europe Network din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională, vă rugăm să ne contactați la următoarele coordonate: Dumitrița Burduf, dumitrita.burduf[at]adrcentru.ro.