Peste 100 de intalniri bilaterale la evenimentul de brokeraj organizat de ADR Centru si partenerii EEN din Romania

La sfarsitul lunii octombrie 2015, a avut loc, la Brasov, cea de a 6-a editie a conferintei clusterelor din Balcani si din zona Marii Negre, sub titulatura ”Zilele Clusterelor 2015”. Cu aceasta ocazie, ADR Centru, alaturi de alte 5 organizatii membre ale retelei Enterprise Europe Network, au organizat un eveniment international de brokeraj dedicat clusterelor, companiilor, asociatiilor si universitatilor din industriile culturale si creative, precum si din ramurile industriale conexe acestui domeniu.

Pe parcursul celor doua zile in care s-a desfasurat evenimentul de brokeraj, clusterele si companiile prezente au avut posibilitatea sa discute, in cadrul unor intalniri bilaterale, posibilitati de cooperare in afaceri, dezvoltarea de proiecte comune in cadrul unor programe de finantare sau transfer de know-how.

La evenimentul de brokeraj au participat 15 companii, universitati si clustere din Danemarca, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Spania, Germania, Macedonia, Cipru, Albania, Cehia care au avut intalniri cu 70 de companii si clustere din Romania. In total, au avut loc peste 150 de intalniri bilaterale in cadrul evenimentului de brokeraj si s-au semnat 5 acorduri de colaborare intre clustere din Romania si clustere din Serbia, Cehia si Ungaria.

Participantii interesati de fonduri europene si modalitatea de accesare a acestora au avut posibilitatea sa participe si la un workshop informativ, in data de 23 octombrie, in cadrul caruia partenerii EEN au oferi informatii cu privire la oportunitatile de finantare existente pe perioada 2014-2020, atat din fondurile structurale cat si din alte programe europene.

ADR Centru este organizatie membra Enterprise Europe Network din anul 2008, oferind, in aceasta calitate, servicii gratuite de sprijin pentru afaceri si inovare companiilor din Regiunea Centru. Pentru mai multe detalii privind serviciile de care puteti beneficia va rugam sa ne contactati la datele de contact de mai jos:

  • David Laurentiu – Email: laurentiu.david@adrcentru.ro Tel: 0358 401 276, Int.463
  • Emil Toma – Email: emil.toma@adrcentru.ro Tel: 0358 401 276, Int. 465