Plastech Innovation – 2009

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru impreuna cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala din Torun – Polonia, organizeaza in perioada 12-13 Mai, în Polonia, la Bydgoszcz, evenimentul de brokerage “PLASTECH INNOVATION 2009”.

Realizat in cadrul Saptamanii Europene a IMM-urilor, evenimentul va reuni un numar semnificativ de companii din diferite tari, aceastea urmand sa interactioneze, cu scopul de a identifica potentiali parteneri de afaceri si pentru a stabili bazele unor viitoare colaborari. Adresandu-se in special producatorilor, distribuitorilor, expertilor si specialistilor din domeniul maselor plastice, fabricarii produselor si tehnicilor de fabricare a uneltelor, “PLASTECH INNOVATION 2009” va reprezenta o valoroasa oportunitate pentru intreprinderile din Regiunea Centru de a intra în contact cu intreprinzatorii de profil din toata Europa, de a afla ultimele informatii si tendinte precum si de a-si promova propriile servicii, produse si tehnologii.

Evenimentul va fi compus din trei module:
• Seminar pe tema procesarii instrumentelor si a maselor plastice – in cadrul caruia vor fi prezentate noile solutii tehnologice ce vor fi introduse in domeniul procesarii maselor plastice.
• Eveniment International de Brokerage – in cadrul caruia vor avea loc intalniri face-to–face intre reprezentantii companiilor participante.
• Vizite de studiu – in cadrul mai multor intreprinderi apartinand Clusterului Industrial Bydgoszcz

Participarea la acest eveniment este deschisa intreprinderilor de profil din Regiunea Centru si este gratuita, informatii suplimentare despre formalitatile de inscriere putand fi obtinute la coordonatele de contact:

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru
Departament Dezvoltare Programe Regionale
Persoana de Contact: Andreea Cretu – Expert programe
Tel: 0358 401 276
Email: office@adrcentru.ro , andreea.cretu@adrcentru.ro