Prezentare apeluri proiecte Pactul verde european I Termen înscriere 2 octombrie 2020 I Participare online

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în 13 – 14 octombrie 2020 la evenimentul de brokeraj  „European Green Deal Call”, organizat de Enterprise Europe Network în parteneriat cu Enterprise Irlanda, Invest NI și alte instituții din Irlanda de Nord.

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, vă aduce la cunoștință oportunitatea de a participa la „Horizon 2020 Virtual Brokerage Event on the European Green Deal Call”, un eveniment de brokeraj online organizat în 13 – 14 octombrie 2020. Acesta este un eveniment virtual GRATUIT, de o zi, care va introduce participanților apelurile de propuneri de proiecte Green Deal, prezentări și așteptări din partea Comisiei Europene, oferind în același timp o experiență unică de rețea internațională pentru a crea parteneriatele câștigătoare ale viitorului, cu cei peste 1000 participanți.

Programul va include prezentări ale Comisiei Europene și ale punctelor naționale de contact în toate domeniile Green Deal și va oferi o oportunitate unică de a prezenta idei și expertiză în fața organizațiilor de cercetare de vârf și a inovatorilor de ultimă generație din întreaga industrie. Evenimentul de brokeraj virtual vă va permite să vă extindeți rețeaua internațională și să creați parteneriate strategice prin întâlniri programate one–to-one. Participanții vor avea, de asemenea, ocazia să se întâlnească cu experții punctelor de contact naționale și cu rețeaua Enterprise Europe. Evenimentul este deschis IMM-urilor, companiilor mai mari și organizațiilor de cercetare din Insula Irlandei și din toată Europa.

 Avantajele participarii:

  • Primiți cele mai recente informații de la Comisia Europeană cu privire la Horizon 2020 Green Deal Call
  • Întâlniți-vă cu viitorii parteneri de proiect, din întreaga industrie și din cercetare, la forumul nostru dedicat pentru întâlniri individuale
  • Faceți cunoștință cu un reprezentant Enterprise Europe Network care vă poate facilita întâlnirea cu parteneri internaționali, vă poate oferi consultanță și servicii de asistență pentru inovare, disponibile pentru dvs.

Cum puteți participa: Întâlnirile vor avea loc în perioada 13 – 14 octombrie 2020 pe o platformă virtuală, dedicată pentru întâlniri, iar înscrierea se poate face până in 2 octombrie 2020 aici.

 Sprijin și asistență: Echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii.

Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu[at]adrcentru.ro.