Research* eu results magazine

Serviciul de informare CORDIS (Community Research and Development Information Service) al Comisiei Europene va prezinta noua forma a suplimentului informativ „research*eu results supplement”. Aflat deja la al doilea numar, „research*eu results magazine” marcheaza succesul si popularitatea anteriorului supliment informativ, prin dobandirea statutului de revista, in randul publicatiilor editate de Comisia Europeana.

Revista „research*eu results magazine” aduce in prim plan cele mai recente inovatii si descoperiri din domeniul tehnologiei, precum si stiri din domeniul cercetarii si dezvoltarii la nivel european. Publicata de 10 ori pe an, in limba engleza, aceasta revista ofera in mod periodic noutati cu privire la cercetarile efectuate in cadrul proiectelor PC7, finantate de Uniunea Europeana. Domeniile acoperite de aceasta publicatie variaza de la biologie si medicina, energie si problemele de mediu, la IT si telecomunicatii, dar si procese industriale si tehnologice.

Structura publicatiei cuprinde 6 capitole mari in cadrul carora veti gasi cele mai interesante noutati in materie de inovatii, inventii si descoperiri. Cele 6 capitole sunt:

  • Biologie si medicina
  • Energie si transport
  • Mediu si societate
  • IT si telecomunicatii
  • Tehnologii industriale
  • Evenimente

Va invitam sa consultati, cel de al doilea numar al revistei „research*eu results magazine” accesand pagina de internet a Comisiei Europene la sectiunea CORDIOS: […]

Documente

Research.eu