ROMENVIROTEC – Bucuresti 29.02.2012

ROMENVIROTEC 2012 – Expozitia internationala de tehnologii si echipamente de protectie a mediului, reciclare, materii prime secundare si energii alternative – reprezinta cea mai importanta expozitie internationala dedicata protectiei mediului din Romania, un eveniment de referinta pentru cei implicati in protejarea mediului inconjurator si un loc de intalnire a profesionistilor din domeniu.

ROMENVIROTEC se afla la cea de-a 19-a editie si va fi organizata in Centrul Expozitional ROMEXPO Bucuresti in perioada 28 februarie – 2 martie 2012.

Participarea la aceasta expozitie este deschisa tuturor organizatiilor si companiilor care ofera sau cauta cele mai noi tehnologii, echipamente si servicii din domeniu protectiei mediului. Totodata, acest eveniment va constitui o ocazie de informare si dezbateri in cadrul conferintelor, seminariilor si workshop-urilor ce se vor desfasura in perioada expozitiei.

Cu aceasta ocazie Ambasada Austriei va conduce o misiune de sondare a pietei Romanesti din domeniu, la care vor participa 24 de companii austriece, renumite in domeniul tehnologiei mediului si al energiilor regenerabile.

Contactul cu aceste companii poate fi realizat in cadrul unui seminar de specialitate ce se va desfasura in data de 29.02.2012, in intervalul orar 13:00 – 17:00, locatia: Romexpo – Pavilionul C1 – Sala de conferinte 1, Bucuresti, Bulevardul Marasesti nr. 65 – 67.

Seminarul va fi continuat cu o sesiune de discutii individuale cu reprezentantii companiilor austriece, la care va puteti inscrie transmitand un email la adresa bucharest@advantageaustria.org .

Pentru programarea intalnirilor individuale va rugam sa selectati companiile cu care doriti sa purtati discutii, din lista mai jos atasata.