SAPTAMANA VERDE 2013

Directia Generala pentru Mediu a Comisiei Europene organizeaza in perioada 2-7 iunie 2013 cea de a 13-a editie a SAPTAMANII VERZI – GREEN WEEK.

Green Week este una dintre cele mai mari conferinte si expozitii in domeniul politicilor europene de mediu. In acest an, tema generala este “Calitatea aerului”. Ca si la editia 2012, Conferinta generala desfasurata la Bruxelles va fi completata de evenimente satelit ce vor fi organizate in toate statele membre ale Uniunii Europene.

Prin amploarea si notorietatea evenimentului „Saptamana Verde” ofera o oportunitate unica pentru dezbatere si schimburi de experiente si de bune practici. In ultimul deceniu, aceasta conferinta s-a impus ca un eveniment de neratat pentru oricine este implicat in sectoarele energiei si a protectiei mediului in Europa. In fiecare an Evenimentul reuneste mii de participanti reprezentand sectorul guvernamental, mediul privat, societatea civila, mediul academic si mass-media.

Evenimentul are caracter deschis, participarea fiind gratuita.

Pentru mai multe informatii despre acest eveniment va invitam sa accesati pagina de interenet a organizatorului: http://greenweek2013.eu

Documente

GREEN WEEK