Seminar de informare „Soluții pentru dezvoltarea industriei aeronautice în Regiunea Centru”

Brașovul găzduiește în perioada 26-28 mai 2017 prima ediție a Târgului AERO EXPO, reprezentând o suită de expoziții, conferințe și evenimente destinate sectorului aeronautic din Regiunea Centru. În acest context, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în colaborare cu Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” vă invită să participați la seminarul de informare „Soluții pentru dezvoltarea industriei aeronautice în Regiunea Centru”.

Evenimentul se adresează companiilor prezente la târg, vizitatorilor dar și altor organizații, instituții și firme cu activitate în industria aeronautică sau pentru care dezvoltarea acestui domeniu prezintă interes. Dintre prezentările ce vor fi susținute în cadrul seminarului enumerăm:

  • Soluții de finanțare a companiilor din domeniul industriei aeronautice;
  • Prezentarea stadiului de dezvoltare a industriei aeronautice la nivel regional, a direcțiilor și oportunităților de dezvoltare a acesteia;
  • Inovarea ca practică managerială – pentru o industrie aeronautică regională competitivă;
  • Prezentarea unui software folosit in procesul de training a piloților dezvoltat de E&M Corporation; dar și alte prezentări interesante.

Seminarul beneficiază de susținere și finanțare din partea rețelei Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea europeană de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor și va avea loc în data de 27 mai 2017, începând cu ora 10.00, la Centrul de evenimente Lux Divina din Strada 13 Decembrie Nr.96.

Având în vedere că numărul de locuri este limitat vă rugăm să vă confirmați participarea la eveniment, completând formularul de înregistrare disponibil la următorul link: https://goo.gl/forms/Hq79mJcusXkZJh393, până la data de 26 mai 2017 – ora 12.00.

Informații suplimentare cu privire la acest eveniment pot fi solicitate la: ADR Centru: persoană de contact Ovidia Caba, Email: la ovidia.caba@adrcentru.ro, telefon 0358 401 276, Interior 461; sau Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă”: persoană de contact Marian Bobe, E-mail: marian@aeroexpo.ro, telefon: 0728 941 487.