Seminar „Managementul proceselor de inovare în cadrul companiilor”

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în colaborare cu Parcul Industrial Cugir vă invită să participați la seminarul de informare „Managementul proceselor de inovare în cadrul companiilor”.
Companiile care au succes şi înregistrează o creştere rapidă sunt acele companii care utilizează în activitatea curentă soluţii inovative şi tocmai de aceea o proporţie semnificativă a veniturilor acestor companii este generată de produse şi servicii noi sau îmbunătățite calitativ. În acest context, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în colaborare cu Parcul Industrial Cugir vă invită să participați la seminarul de informare „Managementul proceselor de inovare în cadrul companiilor”.

Evenimentul se adresează companiilor care doresc să obțină informații de bază cu privire la conceptul de inovare, modalitatea în care inovarea poate deveni o practică managerială dar și informații cu privire la finanțările disponibile pentru astfel de activități sau serviciile de sprijin în dezvoltarea afacerilor și managementul inovării. Dintre prezentările ce vor fi susținute în cadrul seminarului enumerăm:

 Legătura dintre competitivitate economică, productivitate și inovare;
 Dimensiunile managementului inovării și cum pot fi acestea evaluate și îmbunătățite;
 Inovarea ca rezultat al proceselor de schimb și transfer de cunoștințe, experiențe, tehnologii;
 Inovarea – cheia accesului pe piața internațională!; dar și alte prezentări interesante

Seminarul beneficiază de susținere și finanțare din partea rețelei Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea europeană de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor și va avea loc în data de 22 iunie 2017, începând cu ora 10.00, la sediul Parcului Industrial din Cugir din Strada Str. Victoriei nr. 8 A, Cugir, Jud. Alba.

Având în vedere că numărul de locuri este limitat vă rugăm să vă confirmați participarea la eveniment, completând formularul de înregistrare disponibil la următorul link: https://goo.gl/forms/PvUjcIYWchvFHr8t1, până la data de 20 iunie 2017 – ora 16.00.

Informații suplimentare cu privire la acest eveniment pot fi solicitate la: ADR Centru: persoană de contact Emil Toma Email: emil.toma@adrcentru.ro, telefon 0358 401 276, Interior 465; sau Parcul Industrial Cugir: persoană de contact Loredana Timiș, E-mail: parculindustrialcugir@yahoo.com, telefon: 0752 126 424.

Documente

Agenda seminar