Sesiune de întâlniri bilaterale cu experți străini în domeniul silviculturii și prelucrării lemnului (Brașov, Centrul „Lux Divina”, Stand Cluster ProWood) 12 aprilie 2019

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, alături de Clusterul Regional al Lemnului „PRO WOOD”, vă invită să participați în 12 aprilie 2019, începând cu ora 10:00, la o sesiune de întâlniri bilaterale cu experți în domeniul silviculturii și prelucrării lemnului din Croația, Slovenia și Macedonia. Acestea sunt organizate în cadrul Târgului Internațional ExpoWood 2019, Centrul Lux Divina, str. 13 Decembrie nr. 96 și se vor desfășura la standul Clusterului „PRO WOOD”, într-un cadru special amenajat.

Prin întâlnirile propuse ne dorim să oferim celor interesați posibilitatea stabilirii unor colaborări economice şi tehnologice, precum și posibilitatea identificării unor parteneriate pentru dezvoltarea de proiecte comune în domeniile de interes avute în vedere. Sesiunea de întâlniri bilaterale este susținută de Enterprise Europe Network, cea mai mare rețea europeană de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor.

Experții străini participanți la întâlniri reprezintă următoarele organizații: Societatea Forestieră din Croaţia, Ministerul Agriculturii din Croația, Institutul de Cercetare Forestieră din Croația, Societatea Forestieră a Republicii Croația, Autoritatea publică responsabilă pentru managementul ariilor protejate din Croația, Competence Center SRL, din Croația, Facultatea de Biotehnică a Universităţii din Ljubljana, Institutul Forestier din Slovenia, Grupul de Acțiune Locală Prespa-Resen din Macedonia.

În măsura în care acțiunea propusă este de interes, participarea este gratuită și poate fi confirmată prin completarea formularului de înregistrare disponibil la următorul link: https://sites.google.com/view/company-mission-expowood/, până în 8 aprilie 2019. De asemenea, confirmarea participării poate fi comunicată la coordonatele de contact: Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, persoană de contact: Andreea Potinteu, Email: andreea.potinteu@adrcentru.ro, telefon 0358 401 276, Interior 462, unde puteți obține mai multe detalii despre sesiunea de întâlniri bilaterale

Documente

N