Situatia curenta a intreprinderilor mici si mijlocii din Romania – 2012

Fundatia Post-Privatizare a publicat recent studiul cu tema „Situatia curenta a intreprinderilor mici si mijlocii din Romania”- editia 2012.

Studiul reprezinta o evaluare documentata a situatiei actuale a Intreprinderilor Mici si Mijloci din Romania pe baza datelor statistice oficiale. Complementar analizelor economice, studiul mai contine un inventar al legislatiei aplicabile sectorului IMM, si referiri la sursele de finantare disponibile.

Segmentul de intreprinderi care face obiectul studiului este cel al IMM-urilor active in sectoarele non-financiare: agricultura, industrie si energie, constructii, comert si servicii.

Analizele si informatiile prezentate in studiu se bazeaza exclusiv pe inregistrarile statistice oficiale ale institutiilor de specialitate. Alte date si informatii prezentate au drept sursa autoritatile publice de management si de implementare ale programelor si proiectelor pentru IMM, precum si publicatiile din domeniul IMM ale Comisiei Europene

Studiul realizat de FPP ofera factorilor interesati din sectorul public si cel privat, o colectie de date statistice si analize succinte ale principalilor indicatori demografici si economici ce caracterizeaza intreprinderile mici si mijlocii, care pot constitui instrumente utile in procesul de evaluare si de fundamentare a politicilor si programelor de sprijin financiar pentru IMM-uri.

Fundatia Post-Privatizare (FPP) a fost creata in 1996 de Comisia Europeana si este o organizatie apolitica si non-profit care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc. FPP este angajata in sustinerea dezvoltarii durabile a mediului de afaceri romanesc prin proiecte si programe de: educatie antreprenoriala, dezvoltare a mediului de afaceri si responsabilitate sociala in afaceri.

Va invitam sa vizualizati acest Studiu, accesand pagina de internet a Fundatia Post-Privatizare la adresa: www.postprivatizare.ro

Documente

FPP - studiu