Smart Communities Summit & Expo – Forum pe tema tehnologiilor avansate!

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă supune atenției un eveniment organizat în 9 noiembrie 2023, la București, pe tema tehnologiilor avansate, soluțiilor durabile și modelelor de dezvoltare comunitară inteligentă.

Smart Communities Summit & Expo este un forum unic care adună reprezentanți ai primăriilor, ai industriei (companii cu activitate îndelungată și start-up-uri), factori de decizie și lideri guvernamentali. Evenimentul se află la cea de-a 18 ediție și va avea loc în 9 noiembrie 2023, la București, World Trade Center – Hotel Pullman, Sala New York, în cadrul lui se dorește contribuirea la dezvoltarea comunităților inteligente și la modelarea viitorului.

Găsiți detalii despre eveniment și subiectele de interes abordate pe website-ul evenimentului: https://www.concordcom.ro/smart-communities-nov-2023/

Angajații din Primării și Consilii Județene sau alte instituții ale statului au acces gratuit la eveniment, pe baza de confirmare, prin completarea formularului: FORMULAR  

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistență și informații suplimentare pentru înregistrare și alte detalii despre organizarea de evenimente similare. Persoană de contact: Alexandra Pojar, e-mail: alexandra.pojar[at]adrcentru.ro.