Speed Match International | Networking pentru afaceri în domeniul mijloacelor moderne de transport

Speed ​​Match International Networking Event 2023 va fi organizat în perioada 24 – 25 mai 2023 de Camera de Industrie Eskişehir din Turcia, cu sprijinul Enterprise Europe Network și se adresează sectoarelor aviație, feroviar și automotive. Evenimentul se va desfășura doar online.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de punct local de contact Enterprise Europe Network, alături de organizatorii evenimentului, vă invită să participați la acest eveniment care va oferi companiilor mari, IMM-urilor, clusterelor, investitorilor, instituțiilor publice și asociațiilor o oportunitate unică de a dezvolta parteneriate de afaceri precum și parteneriate cu caracter tehnologic.

Domenii de interes:

  • Industria aviatică: fabricarea componentelor pentru motoare, piese structurale, formarea tablei, fabricarea sculelor și jigurilor, strunjire de precizie, cabluri și cablaje, procese speciale, tratarea suprafețelor, asamblare, integrare etc.
  • Industria feroviară: producția de locomotive, fabricarea vagoanelor și a componentelor, cabine, motoare diesel, producție de sisteme de frânare, soluții de semnalizare, sisteme de alimentare și cablare, turnare precisă, prelucrare de precizie, asamblare, vopsire, acoperire etc.
  • Industria automotive: fabricarea de camioane, vehicule comerciale ușoare, sisteme de propulsie, piese pentru motoare, vehicule pentru stingerea incendiilor, vehicule pentru operațiuni de salvare, cricuri de ridicare auto, sisteme de blocare a ușilor vehiculelor, remorci, sisteme pentru scaune, jante, cabine operator, șasiu, piese auto etc.

Avantajele participării:

  • Extinderea rețelei internaționale de afaceri
  • Generarea de contacte și contracte transfrontaliere
  • Identificarea de noi parteneri de afaceri/tehnologie și clienți
  • Promovarea produselor și consolidarea statutului pe piață
  • Descoperirea noilor tehnologii

Cum puteți participa: Participarea la eveniment este gratuită, iar întâlnirile sunt organizate online și pot fi programate până în 23 mai 2023 pe platforma evenimentului. Întâlnirile bilaterale sunt programate pentru durată de 20 de minute, în funcție de disponibilitatea, interesele și obiectivele fiecărui participant.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistență și informații suplimentare pentru înregistrare și alte detalii despre organizarea de evenimente similare. Persoană de contact: Daniela Breazu, e-mail: daniela.breazu[at]adrcentru.ro.