Stagii de practica pentru studenti in companiile din regiunea Centru

Companiile din regiunea Centru sunt invitate sa organizeze stagii de practica pentru studenti, in contextul proiectului „Practica – primul pas pentru cariera ta”, implementat la nivelul Regiunii Centru de Agentia Pentru Dezvoltare Regionala Centru in parteneriat cu Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Continuand activitatile initiate in anul 2011, ADR Centru va organiza in perioada iulie – august o serie de intalniri individuale cu potentiali angajatori de la nivel regional. Aceste intalniri de discutii vor constitui punctul de intalnire al cererii si ofertei in ceea ce priveste efectuarea stagiilor de practica studenteasca. Un punct important in cadrul acestor discutii va fi constituit de prezentarea avantajelor mutuale ale gazduiri si efectuarii acestor stagii de practica. Astfel, studentii vor beneficia din partea companiilor de un transfer real de cunostinte si competente, scurtand perioada de acomodare a acestora la primul loc de munca. La randul lor, companiile vor putea profita de aceste stagii de practica, pentru a identifica si recruta viitori angajati.

Proiectul ”Practica – Primul pas pentru cariera” ta este finantat din Fondul Social European in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa prioritara 2 „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii", Domeniul major de interventie 2.1 „Tranzitia de la scoala la viata activa" si are ca obiectivul general favorizarea insertiei pe piata muncii a 600 de studenti aflati in tranzitie de la scoala la viata activa, din regiunile Bucuresti-Ilfov, Nord-Vest si Centru.

Companiile interesate de organizarea unor stagii de practica sunt invitate sa ne contacteze la coordonatele: Andreea Potinteu – Responsabil pentru relatia cu angajatorii, Email: andreea.potinteu@adrcentru.ro, Telefon: 0258 818 616 Int. 422. Mai multe detalii despre proiect puteti gasi pe pagina de internet a acestuia, la adresa: www.eucariera.ro.

Documente

Stagii de practica