Utilizarea Surselor de Energie Verde pentru un Viitor Sustenabil si Curat in Romania si Ungaria

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, in colaborare cu Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, Asociatia Incubatoarelor si Centrelor de Afaceri din Romania (AICAR) si Asociatia Parcurilor Industriale, Tehnologice, Stiintifice si a Incubatoarelor din Romania (APITSIAR) organizeaza in perioada 2-3 iulie 2013, la Tirgu Mures si Sfantu Gheorghe o conferinta internationala si o misiunea economica, reunite sub titlul „Utilizarea Surselor de Energie Verde pentru un Viitor Sustenabil si Curat in Romania si Ungaria”.

Evenimentul, se inscrie in programul de activitati promovat de Enteprise Europe Network prin consortiul BISNet Transylvania si se adreseaza cu preponderenta firmelor din Transilvania cu activitate in domeniul energiilor regenerabile. Aceste firme vor avea posibilitatea sa participe la intalniri de afaceri cu firmele de profil din Ungaria prezente la eveniment. Printre temele ce urmeaza a fi dezbatute in cadrul Conferintei se numara: proiecte in domeniul energiei verzi, planuri de actiune in domeniul energiei sustenabile, producerea si valorificarea biomasei, prezentarea unor modele de succes – clustere – structuri economice pentru asigurarea unei dezvoltari durabile. Conferinta este realizata in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din judetele Hajdu-Bihar si Fejer, Ungaria, care vor organiza si o misiune economica in Transilvania pentru firme membre cu activitate in domeniul energiei verzi, cu scopul realizarii unui schimb de idei si experienta si pentru facilitarea de intalniri de afaceri intre firme de profil din cele doua tari.

Pentru inregistrare dar si pentru informatii suplimentare cu privire la acest eveniment, va invitam sa ne contactati la coordonatele: Andreea Potinteu – Expert Programe, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, Tel: 0358 – 401.276, Int. 462, Fax: 0258 – 818.613, E-mail: andreea.potinteu@adrcentru.ro.

Documente

Conferinta