Programul Tranziție Justă: Ghidul aferent finanțării microîntreprinderilor, lansat în consultare publică

UPDATE !

AM PTJ lansează în consultare publică Anexa „Lista codurilor CAEN neeligibile” la Ghidul solicitantului pentru acțiunea „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului”, componenta „Sprijin pentru creșterea durabilă a microîntreprinderilor și crearea de locuri de muncă”. Informațiile sunt disponibile la finalul articolului.

Autoritatea de Management pentru Programul Tranziție Justă (AM PTJ) lansează în consultare publică Ghidul solicitantului pentru acțiunea „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Sprijin pentru creșterea durabilă a microîntreprinderilor și crearea de locuri de muncă”, împreună cu anexele, inclusiv Schema de măsuri de ajutor de minimis, având ca obiectiv dezvoltarea microîntreprinderilor prin acordarea de sprijin pentru creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă în cadrul Programului Tranziție Justă 2021-2027 (proiect).

Perioada de consultare publică: 15 zile lucrătoare, începând cu data de 31.10.2023, respectiv până la data de 21.11.2023.

Recomandările și comentariile pe marginea ghidului pot fi transmise la adresa de e-mail consultarepublica.ptj@mfe.gov.ro.

Perioada de consultare publică pentru această anexă este de 15 zile lucrătoare, începând cu data de 08.11.2023, respectiv până la data de 29.11.2023.

Recomandările și comentariile pe marginea anexei pot fi transmise la adresa de e-mail consultarepublica.ptj@mfe.gov.ro.

Perioada de consultare aferentă Ghidului solicitantului pentru acțiunea „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Sprijin pentru creșterea durabilă a microîntreprinderilor și crearea de locuri de muncă” din cadrul Programului Tranziție Justă 2021 – 2027, precum și a anexelor publicate în data de 31.10.2023 rămâne neschimbată, observațiile și comentariile putând fi transmise cel târziu pe data de 21.11.2023.

Echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistență și informații suplimentare la coordonatele de contact: office[at]adrcentru.ro.