Planul Regional de Actiune pentru Invatamantul Tehnic si Profesional 2007-2013

PRAI este un document de actiune elaborat la nivel regional care ofera un cadru de referinta pentru elaborarea si amortizarea planurilor locale de actiune si a planurilor elaborate de fiecare scoala si, contribuie, prin masuri coordonate cu celelalte niveluri de planificare, la imbunatatirea corespondentei dintre oferta sistemului de educatie si formare profesionala si cererea sociala, dintr-o perspectiva integrata a dezvoltarii regionale.

Varianta 2007-2013 a PRAI elaborata de Consortiul pentru Dezvoltare Regionala fost aprobata in cursul lunii iunie 2007 de catre Consiliul pentru Dezvoltare Regionala CENTRU.

PLAI sunt documente de actiune elaborate la nivel local care ofera un cadru de referinta pentru elaborarea si planurilor elaborate de fiecare scoala si, contribuie, prin masuri coordonate cu celelalte niveluri de planificare, la imbunatatirea corespondentei dintre oferta sistemului de educatie si formare profesionala si cererea sociala, dintr-o perspectiva integrata a dezvoltarii.

In vederea imbunatatirii PRAI pentru perioada urmatoare, pana in anul 2013, atasam si varianta de lucru pentru PRAI 2009-2013 in Regiunea Centru.