Turism și cultură: Relansarea apelului de proiecte pentru investiții în turism și cultură

Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Investiției 1 – Promovarea celor 12 rute turistice/culturale, Componenta 11 – Turism și cultură din Planul Național de Redresare și Reziliență al României. Astfel, potențialii beneficiari pot depune, într-un interval de 20 zile, propuneri de obiective care să facă parte din cele 12 rute menționate în Investiția 1 – Componenta 11 din PNRR.

Pentru mai multe detalii vă invităm să consultați https://mfe.gov.ro/pnrr-relansarea-apelului-de-proiecte-pentru-investitii-in-turism-si-cultura/ și să descărcați Ordinul comun al MIPE, MAT, MC și MDLPA nr. 489/819/2880/667 , Metodologia de evaluare a obiectivelor în vederea includerii în cele 12 rute turistice/culturale și în vederea promovării/restaurării acestora și Fișa pentru propunerea de obiectiv.

Pentru contractarea de finanțări, propunerile de obiectiv și anexele aferente (fișiere semnate și fișiere editabile) vor fi transmise, în perioada 3 – 23 mai 2022, la adresa de email evaluare2.c11@mfe.gov.ro.