Aplicati pentru premiile Charts – destinatie turistica europeana de excelenta

Proiectul de Initiativa Regionala CHARTS, urmareste promovarea rolului culturii si al patrimoniului in formularea si oferirea de valoare adaugata strategiilor regionale pentru dezvoltarea durabila a turismului si integrarea acestora in politicile locale, regionale, nationale şi europene. Depunerea de aplicatii pentru premiile CHARTS este deschisa tuturor destinatiilor turistice din Europa, ce pot deveni un exemplu de buna practica pentru alte orase.

Cei ce aplica pentru premii trebuie sa atinga rezultatele a cel putin 3 teme din cele 12 prezentate in cadrul documentatiei. Temele reprezinta activitati si actiuni puse in aplicare de catre cei ce administreaza o destinatie turistica, cu rezultate semnificative in domeniul turismului cultural. Premiul acordat va recunoaste destinatia turis-tica selectata ca un exemplu de excelenta in domeniu. Toate aplicatiile inscrise vor contribui la sporirea vizibilitatii destinatiilor europene de turism cultural, vor sustine crearea unei platforme comune de experienta si cunostinte la nivel european si vor contribui la crearea unei retele intre destinatiile premiate si partenerii de proiect.

Mai multe informatii gasiti in documentele de mai jos. Formularul de inscriere poate fi descarcat in format Word de pe site-ul proiectului http://www.charts-interreg4c.eu/. Toate sectiunile din formular vor fi completate in limba en-gleza. Formularul va fi semnat, scanat si trimis prin e-mail, cu toate materialele suplimentare necesare la: charts.mcu.ieva@gmail.com si charts_mcu@ymail.com.