Informare privind măsurile adoptate de ADR Centru pentru prevenirea răspândirii epidemiei COVID-19, actualizate ca urmare a intrării în vigoare a Stării de Alertă în România

Având în vedere intrarea în vigoare a Legii nr 55/15.05.2020 privind Starea de Alertă pentru limitarea efectelor create de pandemia cu noul coronavirus la nivel național, ținând cont de Ordinul comun nr 3.577/831/2020 al Ministerului Muncii și Protecției Sociale și al Ministerului Sănătății, precum și de informațiile prezentate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru transmite publicului țintă următoarele informații:

  • Activitatea Agenției pentru Dezvoltare Regională CENTRU se desfășoară în condiții ce presupun limitarea la MAXIMUM a interacțiunilor directe cu un număr mare de persoane, în vederea reducerii posibilităților de transmitere a oricăror infecții.
  • Aceste măsuri se aplică în perioada menținerii Stării de Alertă, cu posibilitatea de prelungire.
  • În sediul central ADR Centru din Alba Iulia (în oricare din clădirile de pe str Decebal sau P-ța Consiliul Europei) și în sediile Birourilor județene ale ADR Centru ACCESUL ESTE STRICT LIMITAT!
  • Cu excepția angajaților, este permisă doar INTRAREA ÎN ZONA RECEPȚIEI la sediul din Alba Iulia, str. Decebal, nr 12, pentru curieri sau poștași, A UNEI SINGURE PERSOANE O DATĂ.
  • Este strict interzis accesul în oricare din sediile ADR Centru și în sediile Birourilor Județene al persoanelor care prezintă simptome de infectare cu coronavirusul SARS CoV-2 (temperatură corporală ridicată, tuse, strănut, rinoree etc)
  • Oricărei persoane care intră în sediul ADR Centru din Alba Iulia – str Decebal, nr 12 – i se va monitoriza temperatura corpului, care trebuie să fie sub 37,3°C. Toate persoanele aflate în oricare din sediile ADR Centru sau în cadrul Birourilor Județene trebuie să păstreze distanța de minim 1,5m între ele.
  • La intrarea în sediul ADR Centru – indiferent dacă este vorba de angajați sau de alte persoane – este obligatorie purtarea unei măști care asigură protecția gurii și a nasului și toate persoanele trebuie să se dezinfecteze pe mâini.
  • În continuare, rugăm toți cetățenii care doresc să contacteze ADR Centru să utilizeze metodele de contact electronice (E-mail, platforma MySMIS), telefonice, curieratul sau poșta. Depunerea oricăror documente se poate face prin fax, online (prin intermediul platformei MySMIS sau e-mail), prin curierat sau poștă.
  • Informaţii generale în domeniul finanțărilor nerambursabile și al programelor europene coordonate la nivel regional de ADR Centru, pot fi obţinute prin e-mail, fax sau apel telefonic, conform datelor de contact ale ADR Centru. Totodată, informaţii în scris pot fi obţinute de toate persoanele interesate prin intermediul formularului de contact disponibil pe paginile web coordonate de ADR Centru (adrcentru.ro, www.regio-adrcentru.ro și www.europe-direct@adrcentru.ro).
  • Persoanele interesate de obținerea de materiale de informare pe teme europene, pot solicita acest lucru prin e-mail, fax sau în scris, prin transmiterea unei solicitări în acest sens prin intermediul formularului de contact.

Datele de contact ale ADR Centru sunt publicate si pe paginile web www.adrcentru.ro sau www.regio-adrcentru.ro :

Adresa poștală: Alba Iulia, str Decebal, nr 12, județul Alba – CP 510093

Telefon: 0040258-818616; Fax: 0040258-818613

E-mail: office@adrcentru.ro, relatii_publice@adrcentru.ro

Pentru evitarea transmiterii infecțiilor cu virusul SARS-CoV2, cunoscut cu denumirea de ”noul coronavirus” recomandăm respectarea strictă a măsurilor de igienă personală, conform reglementărilor publice și vă rugăm să folosiți cât mai mult mediul on-line pentru interacțiunea cu reprezentanții instituțiilor publice.

Detalii privind prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) puteți regăsi aici: http://www.mai.gov.ro/  și  http://www.stirioficiale.ro