Invitatie Conferința „Asigurarea mobilității durabile in spatiile urbane si metropolitane”

Asociația pentru Mobilitate Metropolitana, împreuna cu ETL Mobility Cluster, organizează la Alba Iulia în perioada 23-24 februarie 2017 conferința cu tema „Asigurarea mobilității durabile in spatiile urbane si metropolitane”.
Asociația pentru Mobilitate Metropolitana, împreuna cu ETL Mobility Cluster, organizează la Alba Iulia în perioada 23-24 februarie 2017 conferința cu tema „Asigurarea mobilității durabile in spatiile urbane si metropolitane”. Proiectul este realizat cu sprijinul Agenției pentru Dezvoltare Regionala Centru, Primăriei Municipiului Alba lulia, Consiliului Județean Alba, Universității „1 Decembrie 1918” din Alba lulia si al Societății de Transport Public Alba lulia.
Sesiunile de comunicări abordează cate patru subiecte, pe marginea cărora cate 3 lectori (provenind din mediul academic, instituțional, al consultantei si al furnizorilor de servicii si produse comerciale) oferă prelegeri si discuții interactive cu participanții. Vor fi analizate probleme privind contractarea serviciilor publice de transport public, planificarea si construirea infrastructurilor de transport metropolitan, finanțarea investițiilor pentru asigurarea mobilității, planificarea si optimizarea rutelor de transport si a parcurilor de vehicule.
Scopul conferinței este de promovare si de susținere a optimizării mobilității in spațiul urban si metropolitan, de eficientizare a organizării transportului public prin sporirea rolului autorităților de transport si prin instituirea de relații cu operatorii de transport, bazate pe contracte de serviciu public.
Având în vedere aspectele menționate și faptul că mobilitatea urbană este o temă importantă a finanțărilor prin Programul Operațional Regional 2014-2020 vă invităm să participați la această conferința care va avea loc în amfiteatrul A9 din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba lulia, cu începere de la ora 11.00, conform Agendei atașate. Pentru informaţii suplimentare și înregistrarea participării vă rugăm să accesați pagina oficială a evenimentului, accesând următorul link http://amd.etlbiz.com/febr2017 .