Invitatie la Targul Automotive-2018 din Romania

Invitatie de participare la Automotive Manufacturing Meetings Romania, eveniment care se va desfasura intre 13 si 15 februarie la Bucuresti – ROMEXPO.

ADVANCED BUSINESS EVENTS organizaza evenimentul Automotive Manufacturing Meetings Romania, in perioada 13 si 15 februarie la Bucuresti, in Complexul expozitional ROMEXPO.
Evenimentul este o platforma internationala de intalniri de afaceri intre furnizori si contractori din industria automotive. 200 de companii sunt astepate la eveniment din 15 tari.
Intalnirile de afaceri sunt organizate intre companii purtătoare de proiecte sau in cautare de noi furnizori si companii care ofera solutii, servicii sau produse pentru industria automotive.
Intalnirile sunt organizate pe baza alegerilor facute de fiecare companie, iar evenimentul isi propune sa adune in acelasi loc toate companiile care intervin in lantul de productie din jurul acestei industrii.

Automotive Manufacturing Meetings Romania este organizat sub egida Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, cu sprijin din partea InvestRomania si al ADR Centru.

Programul evenimentului
• conferinta despre dezvoltarea pietei automotive regionale si despre politica de aprovizonare a constructorilor
• intalniri de afaceri
• vizite industriale

Organizatorul evenimentului este firma franceza advanced business events (abe) (www.advbe.com), organizatorul primului eveniment de tipul intalnirilor de afaceri din Romania: Aerospace Meetings Romania (www.romania.bciaerospace.com).
abe este lider mondial in organizarea de intalniri de afaceri si este organizatorul seriilor de evenimente realizate peste tot in lume pe formatul intalnirilor de afaceri precum
Automotive Manufacturing Meetings Detroit (SUA), Automotive Meetings Queretaro (Mexic), Automotive Manufacturing Meetings Bursa (Turcia).
Este in acelasi timp organizatorul evenimentelor Aeromart Toulouse, Aeromart Montréal si A&DSS Seattle.

Cum sunt organizate intalnirile de afaceri?

1. Participantii se vor inscrie online la eveniment completand fisa de prezentare a companiei si indicand proiectele in curs si nevoile specifice pentru cumparatori, iar pentru furnizori oferta de produse si servicii.
2. Cu doua saptamani inainte de eveniment, participantii vor avea acces la Catalogul Online, pentru a solicita intalniri cu companiile pe care doresc sa le intalneasca
3. In functie de solicitarile inregistrate, organizatorul realizeaza agenda personalizata pentru fiecare participant
4. Pe baza agendei personalizate se vor desfasura intalnirile de afaceri.

Inscrierea la eveniment este obligatorie. Exista 2 profiluri pentru participanti:
CUMPARATORI

Companii purtatoare de proiecte sau in cautare de noi furnizori, reprezentati ai departamentelor de: Achizitii, Aprovizionare, Productie, R&D, Inovare etc
Inscrierea se realizaza aici: http://romania.automotivemeetings.com/images/booking-form/Auto_Buyer_form.pdf (formular)
sau online: http://meetings.automotivemeetings.com/romania/2018/
FURNIZORI
Companii care oferă soluții, servicii sau produse pentru industria automotive, reprezentanti ai departamentelor: Vanzari, Marketing, Business Development etc
Inscrierea se realizeaza aici: http://romania.automotivemeetings.com/images/booking-form/Auto_Romanian_Registration_form.pdf (formular) sau online:
http://meetings.automotivemeetings.com/romania/2018/

Informatii complementare
Website: http://romania.automotivemeetings.com/index.php
Brosura: http://romania.automotivemeetings.com/images/downloads/automotive-meetings-romania-2018-brochure.pdf

Important: pentru a participa, inscrierea este obligatorie. Formularul de comanda trebuie trimis organizatorului pentru a valida participarea.
Informatii suplimentare pot fi oferite de doamna Mariana MIU, Marketing & Communications Manager
www.advbe.com, Tel: +33141864125; E-mail: mmiu@advbe.com.