Seminarii regionale de informare cu privire la Programul Operational Regional 2007-2013

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru si birourile judetene ale acesteia, vor organiza in perioada 15.09 – 02.10.2008 cate 3 seminarii de informare privind POR in fiecare judet al Regiunii Centru.

Obiectivul acestor seminarii este pregatirea potentialilor aplicanti ai POR, de la nivelul Regiunii Centru, in accesarea eficienta a fondurile disponibile prin acest program.

Seminariile se vor imparti pe categorii de beneficiari fiind organizate astfel: o intalnire pentru autoritati publice locale, una pentru asociatii / fundatii/ ONG-uri si universitati si una pentru firme private de la nivelul unui judet. In cadrul fiecarei intalniri se vor prezenta pe scurt acele axe prioritare si domenii majore de interventie ale POR care se adreseaza grupului tinta participant; modalitatea de completare a cererii de finantare; modul de abordare al aspectelor orizontale in cadrul proiectelor finantate prin POR; aspecte legate de achizitiile publice si de elementele de identitate vizuala.

Daca doriti sa luati parte la unul dintre aceste seminarii va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra, cu mentiunea la care seminar doriti sa participati, la email programe@adrcentru.ro .

Calendarul acestor seminarii precum si agenda le gasiti mai jos.