Digitalizarea producției și distribuției de filme prin PNRR: 23 martie, termen limită pentru depunerea proiectelor!

Ministerul Culturii a lansat apelul de proiecte Sprijinirea inițiativelor culturale de accelerare a digitalizării producției și distribuției de filme, din cadrul PNRR, Componenta 11 – Turism și cultură, Investiția 7. Accelerarea digitalizării producției și distribuției de filme.

Obiectivul apelului: accelerarea tranziției digitale a producătorilor și distribuitorilor de filme din România prin creșterea capacităților de producție digitală, distribuție, marketing și promovare, inclusiv tehnologii de arhivare digitală.

Potențialii solicitanți: microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii

Activitățile eligibile: dezvoltarea capacităților de editare/postproducție pentru produsele digitale; crearea de microplatforme VoD; marketing; managementul proiectului; digitalizare (achiziționarea de echipamente IT – editare video, subtitrare digitală, arhivare digitală); dezvoltarea și distribuirea de conținut cultural audiovizual; instruirea personalului pentru a obține abilități digitale; producția și distribuția de conținut digital.

Buget total: 5.000.000 euro, maximum 100.000 euro/proiect

Termen limită de depunere: 23 martie 2023, ora 16:00, prin platforma proiecte.pnrr.gov.ro.

Durată de implementare: maximum 13 luni, până cel târziu în data de 31 octombrie 2024.

Documentul poate fi descărcat de la adresa: http://www.cultura.ro/lansare-apel-de-proiecte-sprijinirea-initiativelor-culturale-de-accelerare-digitalizarii-productiei

Informații suplimentare pot fi solicitate la adresa de email: contact.i7pnrr@umpcultura.ro.

Anexe

Se foloseste foto: Digitalizare filme