Centrele de Inovare Digitală din România: Parteneriate între firme și instituții publice pentru digitalizare

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru dorește să vă aducă la cunoștință oportunitatea de a participa la un eveniment online organizat de Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca intitulat Centrele de Inovare Digitală din România – Parteneri ai IMM-urilor și instituțiilor publice în procesele de transformare digital. Acesta se va desfășura în 20 Aprilie 2022, în intervalul orar 13:30 – 15:30.

Evenimentul reprezintă o oportunitate de a cunoaște Centrele de Inovare Digitală de la nivel național și de a vă familiariza cu serviciile pe care acestea le oferă, ca structuri cheie în procesul de transformare digitală:

  • Test before invest
  • Dezvoltarea și formare de competențe
  • Suport în identificarea și accesarea surselor de finanțare
  • Networking și ecosisteme de inovare

În cadrul sesiunilor vor fi invitați și beneficiari direcți ai acestor servicii, care vor prezenta modele concrete de colaborare cu Centrele de Inovare, reliefând impactul real al acestor intervenții asupra îmbunătățirii competențelor și capabilităților de inovare și digitalizare ale IMM-urilor și instituțiilor publice.

Participarea este foarte importantă pentru o mai bună înțelegere și cunoaștere a CIDurilor din România, a rolului acestora și a serviciilor oferite, precum și pentru identificarea de noi oportunități de dezvoltare și colaborare sustenabilă.

Evenimentul se va desfășura online, pe platforma Teams.  Pentru înregistrare vă rugăm să accesați link-ul.

Informații suplimentare puteți obține de la organizatori, pe care îi puteți contacta la adresa: Ecaterina.Torj@utcluj.didatec.ro

Agenda eveniment 20 aprilie 2022