Conferință finală proiect CRE:HUB – eveniment dedicat industriilor culturale și creative │23.02.2021

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru are plăcerea de a vă invita să participați în 23 februarie 2021, la evenimentul cu tema ”Culture and creativity: oportunities, future challenges and development scenarios” organizat ONLINE în contextul proiectului CRE:HUB – ”Policies for cultural CREative industries: the HUB for innovative regional development”.

Evenimentul va fi organizat de Regiunea Basilicata, Italia, și reprezintă conferința finală a proiectului CRE:HUB, proiect implementat în perioada Aprilie 2016 – Septembrie 2020 de un consorțiu format din 8 organizații partenere din Europa, din care face parte și ADR Centru și se va desfășura în două sesiuni distincte conform agendei atașate.

Prima sesiune va fi dedicată prezentării politicilor care sprijină dezvoltarea industriilor culturale și creative în Regiunea Basilicata și a perspectivelor de viitor, iar cea de a doua sesiune va fi dedicată prezentării de bune practici din regiunile partenere în proiect. Participanții la eveniment vor avea posibilitatea de a învăța din inițiativele și proiectele de dezvoltare din sectorul industriilor culturale și creative din Regiunea Basilicata precum și din proiectele/inițiativele derulate de alte regiuni europene.

Participând la acest eveniment aveți ocazia să vă întâlniți cu reprezentanți ai organizațiilor partenere în proiect, actori din industriile culturale și creative de la nivel european precum și specialiști în dezvoltarea de politici dedicate susținerii sectorului industriilor culturale și creative din Regiunea Basilicata și alte regiuni partenere.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră și/sau a reprezentanților dumneavoastră completând următorul formular de inregistrare.

Pentru informații legate de acest eveniment, vă rugăm să ne contactați la email dumitrita.burduf@adrcentru.ro, persoană de contact Dumitrița Burduf.

Agenda evenimentului