Consultare publica UE

Directoratul General pentru Piata Unica (DG Internal Market) al Comisiei Europene a lansat recent o consultare publica, adresata societatilor comerciale, cu scopul de a evidentia modul in care este perceputa functionarea pietei unice de catre mediul de afaceri din Europa.

Participarea la aceasta consultare se poate realiza prin completarea unui chestionar simplu, compus din 4 categorii de intrebari, care vizeaza problemele reale cu care se confrunta companiile active in cadrul pietei unice, precum si sursele de informare pe care acestea le au la dispozitie.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, in calitate de membru al retelei Enterprise Europe Network), va reprezenta punctul de contact de la nivelul Regiunii Centru, in ceea ce priveste aceasta consultare publica.

Asadar, va invitam sa va implicati in acest dialog european prin completarea chestionarului atasat si retransmiterea acestuia, in varianta electronica, la adresa de Email: andreea.cretu@adrcentru.ro, sau prin Fax la numarul: 0258.818.616, pana la data de 30 aprilie 2011.

Contributiile dumneavoastra vor fi analizate cu atentie de catre Comisia Europeana si vor fi prezentate, pana la sfarsitul anului 2011, Consiliului European si Parlamentului European, pentru a fi luate deciziile legislative necesare.

Pentru informatii suplimentare despre aceasta initiativa a Comisiei Europene, va invitam sa ne contactati: prin email la adresa andreea.cretu@adrcentru.ro, telefonic la numarul: 0258 818 616, sau direct la sediul ADR Centru.