Educatie Manageriala 2011 – 2012

Daca aveti spirit antreprenorial si doriti sa va optimizati abilitatile manageriale, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri va invita sa va inscrieti la Programul de Educatie Manageriala 2011-2012.

Programul se desfasoara pe o perioada de 6 luni, prin intermediul unui portal inovativ, ce contine o platforma de e-Learning, consultanta si networking si o platforma e-Business de promovare a produselor si serviciilor beneficiarilor.

Programul de Educatie Manageriala va ofera instrumentele pentru dezvoltarea unei afaceri de succes prin parcurgerea a 5 module de curs:

  • Plan de afacere,
  • Management Financiar,
  • Management strategic,
  • Management de proiect si
  • Initiere IT pentru afaceri.

Platformele si cursul au fost dezvoltate de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, impreuna cu alti parteneri internationali, in cadrul unui proiect european.

Modulele sunt structurate in cadrul a 11 Pachete de instruire, cuprinzand momente de invatare si teste online, cursantii avand posibilitatea de a interactiona prin intermediul forumului.

In vederea absolvirii Programului de Educatie Manageriala 2011-2012, viitorii antreprenori vor promova testele online, aferente celor 5 discipline si vor realiza un proiect aplicativ in initierea sau dezvoltarea afacerii proprii.

Inscrierea la curs se realizeaza prin completarea unui Formular electronic, ce poate fi gasit pe site-ul www.fntm.ro si trimiterea acestuia la adresa antreprenor@fntm.ro.

Informatii suplimentare despre aceasta initiativa pot fi obtinute accesand website-ul Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri la adresa de internet www.fntm.ro .

Sursa: Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Documente

FNTM