Eveniment de Brokerage in domeniul energiilor regenerabile – Brasov, 21-22 Septembrie 2010

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, membra a Enterprise Europe Network, organizeaza in perioada 21-22 Septembrie 2010, la Brasov, evenimentul de brokerage si conferinta „Sursele de energie regenerabila in sprijinul dezvoltarii regionale – Strategia regionala pentru utilizarea surselor regenerabile de energie a Regiunii Centru”.

Evenimentele sunt deschise participarii intreprinderilor, universitatilor, centrelor si institutelor de cercetare, dar si altor organizatii cu obiect de activitate in domeniul energiilor regenerabile. Acestia au posibilitatea de a interactiona cu institutii si intreprinderi din Europa pe problematica transferului tehnologic, a colaborarii in proiecte de cercetare si a cooperarii in afaceri, in cadrul unor ateliere de lucru si intalniri de afaceri organizate pe parcursul celor două zile.

La evenimentele organizate este confirmata participarea unei delegatii din Germania Landul Brandenburg, condusa de Ministrul Economiei Landului Brandenburg si formata din 8 firme care isi desfasoara activitatea in domeniul energiilor regenerabile. Alaturi de aceasta delegatie din Germania sunt asteptate si alte delegatii de firme din Europa. In data de 21 septembrie intalnirile de afaceri vor fi organizate in paralel cu lucrarile conferintei, iar in data de 22 septembrie vor fi organizate vizite ale firmelor straine participante la firmele sau institutiile romanesti doritoare sa isi prezinte investitiile sau sa discute posibilitati de cooperare.

Firmele interesate sa participe la intalnirile bilaterale organizate in cadrul evenimentului de brokerage sunt invitate sa completeze formularele atasate: formularul de inregistrare si formularul de intalnire de afaceri in care vor fi introduse date relevante despre preocuparile firmei in domeniul energiilor regenerabile si cerintele acesteia vis-a-vis de un potențial partener strain cu care se doreste stabilirea unei intaniri de afaceri. Pentru a putea oferi firmelor din Germania profilele firmelor romanesti participante si pentru a programa intalnirile de afaceri, reprezentantii firmelor sunt rugati sa transmita formularele completate pana in data de 10 august 2010, pe adresa de e-mail: andreea.cretu@adrcentru.ro

In incinta locatiei evenimentului, firmele interesate au posibilitatea sa expuna produse inovative, prototipuri si materiale de promovare precum rollup-uri, pliante, brosuri, afise, filme de prezentare. Acest lucru poate fi mentionat atunci cand se completeaza formularul de inregistrare.

Pentru informatii suplimentare privind acest eveniment, puteti, contacta in mod direct Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, la coordonatele de contact: Andreea Cretu, Expert Programe, Tel: 0358 – 401.276, Fax: 0258 – 818.613, Email: andreea.cretu@adrcentru.ro .