Eveniment international de brokeraj in domeniul Industriilor Culturale si Creative | 22-23 octombrie 2015 | Brasov

In perioada 22 – 23 octombrie 2015, ALT Brașov va gazdui cea de a 6-a editie a conferintei clusterelor din Balcani si din zona Marii Negre ”Zilele Clusterelor 2015”, ocazie cu care ADR Centru, alaturi de alte 5 organizatii membre ale retelei Enterprise Europe Network, va organiza un eveniment international de brokeraj dedicat clusterelor, companiilor, asociatiilor si universitatilor din industriile culturale si creative, precum si din ramurile industriale conexe acestui domeniu.

Pe parcursul celor doua zile de desfasurare, evenimentul de brokeraj va oferi participantilor posibilitatea de a avea intalniri bilaterale de tip ”business 2 business”, ”cluster 2 cluster” sau ”business 2 cluster”, in cadrul carora vor fi discutate posibilitati de cooperare in afaceri sau de participare in comun la proiecte de cercetare sau dezvoltare.

Participantii interesati de fonduri europene si modalitatea de accesare a acestora vor avea posibilitatea sa participe la un workshop informativ, in data de 23 octombrie, in cadrul caruia partenerii EEN vor oferi informatii cu privire la oportunitatile de finantare existente pe perioada 2014-2020, atat la nivel national cat si European.

Locul de desfasurare a evenimentului de brokeraj este ATRIUM-ul Institutului de Cercetare si Dezvoltare al Universitatii Transilvania din Brasov, adresa acestuia fiind: Strada Institutului Nr. 10 , Brasov, Romania.

Inregistrarea la evenimentul de brokeraj si completarea profilului de cooperare in afaceri poate fi realizata, pana cel târziu 12 octombrie 2015, prin completarea formularului de inregistrare online, disponibil la adresa http://daniklastera.clusterhouse.rs/, sau prin completarea si returnarea formularului de inregistrare mai jos atasat, la una dintre adresele noastre de contact.
Pentru detalii privind participarea la eveniment si sprijin in completarea formularului de inregistrare va rugam sa ne contactati la coordonatele de contact:

  • David Laurentiu – Email: laurentiu.david@adrcentru.ro Tel: 0358 401 276, Int.463
  • Emil Toma – Email: emil.toma@adrcentru.ro Tel: 0358 401 276, Int. 465

Va așteptam!