Îmbunatatirea competitivitatii IMM-urilor si dezvoltarea afacerilor cu ajutorul solutiilor moderne din domeniu TIC

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, alături de Clusterul IT PLUS din Miercurea Ciuc, organizează, în data de 31 martie 2016, la Miercurea Ciuc, seminarul de informare „Îmbunătățirea competitivității IMM-urilor și dezvoltarea afacerilor cu ajutorul soluțiilor moderne din domeniu TIC”. Evenimentul va fi găzduit în Sala de conferințe Salvia a Hotelului Fenyo, Str. Nicolae Bălcescu Nr. 11, Miercurea Ciuc, începând cu ora 9.30 AM.

Beneficiind de prezența la eveniment a managerilor unora dintre cele mai importante firme de IT din județul Harghita, dar și a reprezentanților Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, firmele participante vor avea posibilitatea să asiste la prezentări cu privire la cele mai noi soluții informatice care pot fi implementate la nivelul companiilor, în scopul îmbunătățirii performanțelor sistemelor de producție, management și promovare.
Totodată, experții Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru și ai Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale vor oferi participanților informații cu privire la sursele de finanțare care ar putea fi accesate de companii pentru achiziția și implementarea acestor soluții TIC.

Evenimentul este organizat sub patronajul Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea Europeană de sprijin și consultanță în dezvoltarea afacerilor. Fiind prezentă în peste 50 de țări prin intermediul a mai mult de 600 de organizații membre, printre care se numără și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, rețeaua Enterprise Europe Network este cea mai amplă inițiativă a Comisiei Europene în domeniul dezvoltării competitivității IMM-urilor și antreprenorialului, toate serviciile oferite de Rețea fiind gratuite.

Seminarul se adresează în special IMM-urilor și companiilor dornice să își dezvolte afacerea, dar este, de asemenea, deschis participării tuturor organizațiilor și instituțiilor cu atribuții și implicare în dezvoltarea mediului de afaceri local și regional. Înregistrarea la eveniment este gratuită și poate fi realizată, până în data de 25 martie 2016, prin completarea Formularului de înregistrare online, sau direct la adresa de email: laurentiu.david@adrcentru.ro, precum și telefonic la numărul 0358401276, interior 463, persoană de contact Laurențiu David – Expert programe în cadrul Departamentului Politici Regionale al ADR Centru.

Așadar, vă invităm să descifrăm împreună tainele domeniului TIC și să identificăm modalitățile optime de valorificare a potențialului de dezvoltare a afacerilor oferite de acesta.

Formular de înregistrare: http://goo.gl/forms/8bcTCwxPbx
 

Documente

Agenda